Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”Sidopanel 1”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-1”. Ange id manuellt till ”sidebar-1” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835

Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”sidebar_right”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-2”. Ange id manuellt till ”sidebar-2” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835
Catalytic Leadership and Sociocultural Homeostasis, A case study. « Tõive Kivikas

Catalytic Leadership and Sociocultural Homeostasis, A case study.

Publicerat: augusti 20, 2012 | Sparat under: Aktuella frågor,Ledarskap

In the article ”Catalytic Leadership and Sociocultural Homeostasis”, The Journal for Quality and Participation, July, 2012 we discuss what can be achieved when leadership is in harmony with our  brains functions. In a case study we describe how Catalytic Leadership was the vehicle  to introduce organic, self-organizing principles, which helped save a company and pave the way for international success.

Charles (Kalev) Ehin and Töive Kivikas

Kommentera

Skriv en kommentar