Börsföretagens tröghet stoppar svensk tillväxt

Publicerat: maj 1, 2011 | Sparat under: Aktuella frågor,Ledarskap

Börsföretagens tröghet stoppar svensk tillväxt

Enligt Ylva Edenhalls artikel ylva.edenhall@svd.se i SvD den 27 april 2011 har enligt den senaste säljindikatorn från PMP Marknadskonsult svenska börsföretag drabbats av besluts-ångest efter finanskrisen. Storföretagen är mycket trögrörliga just nu, vilket kan bromsa tillväxten. Två av tre börsföretag anser att det är högsta prioritet att skapa en mer snabbfotad organisation med kortare beslutsvägar under 2011.

Länk till artikeln.

Svenska chefers beslutsångest har berörts tidigare se artikel av Carolina Neurath i SvD 22 aug 2009, Svenska chefer lider av beslutsångest. Se även i höger kolumn  länken till Rik ledare och fattig chef, som är ett uttdrag ur min bok: Det du vill men inte vågar. Läsebok för anställd och chef.

Kommentera

Skriv en kommentar