Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”Sidopanel 1”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-1”. Ange id manuellt till ”sidebar-1” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835

Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”sidebar_right”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-2”. Ange id manuellt till ”sidebar-2” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835
Seeking is More Motivating than Finding « Tõive Kivikas

Seeking is More Motivating than Finding

Publicerat: juli 4, 2013 | Sparat under: Aktuella frågor,Ledarskap

SeekingNeuroscience is indicating that we get our biggest thrill from the opportunity to pursue the fruits of the world, and the act of seeking the fruits is far more appealing than consuming the fruits we find. Research indicates that we have a “seeking” emotional system, and we get the most pleasure from activating this system. This discovery can provide some valuable insight for motivating teams.
Link to the article.
Enjoy the article
Tõive Kivikas

Kommentera

Skriv en kommentar