Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”Sidopanel 1”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-1”. Ange id manuellt till ”sidebar-1” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835

Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”sidebar_right”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-2”. Ange id manuellt till ”sidebar-2” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835
Aktuella management tekniker och modeller « Tõive Kivikas

Aktuella management tekniker och modeller

Publicerat: september 18, 2011 | Sparat under: Aktuella frågor,Ledarskap

Nyligen publicerades på 12 MANAGE/The executive fast track  en sammanställning över aktuella management tekniker eller modeller. Och de är inte få, över 900.Man kan inte annat än att bli imponerad.  Titta själv. Vissa är tillfälliga ”mode-nycker” och vissa är mer seriösa. Man har svårt att frigöra sig att dra paralleller med modebranschen vad avser överlevnadstid och snabbt bäst före datum. Vilka har du hört talas om och är bekant med? Och vilka använder du?

Kommentera

Skriv en kommentar