Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”Sidopanel 1”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-1”. Ange id manuellt till ”sidebar-1” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835

Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”sidebar_right”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-2”. Ange id manuellt till ”sidebar-2” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835
Om boken ”Det du vill men inte vågar” « Tõive Kivikas

Om boken ”Det du vill men inte vågar”

Publicerat: juni 16, 2010 | Sparat under: Ledarskap

Det är sällsynt att en VD publicerar en så öppenhjärtig men samtidigt så lärorik beskrivning av sina år som VD. Ägarna, styrelsen och speciellt ordförandena borde ha agerat på ett mera professionellt sätt. Detta till trots har författaren Töive Kivikas, d v s VD:n i Studsvik lyckats utveckla bolaget på ett enastående sätt. En lärobk för VD:ar och en illustration på hur ägare, styrelse och ordförande inte får agera.

Raoul Hasselgren
Civilekonom, fil.dr.h.c

Kommentera

Skriv en kommentar