Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”Sidopanel 1”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-1”. Ange id manuellt till ”sidebar-1” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835

Notice: Funktionen register_sidebar anropades felaktigt. Argumentet id var inte satt i argumentmatrisen för sidopanelen ”sidebar_right”. Därför används i stället standardvärdet ”sidebar-2”. Ange id manuellt till ”sidebar-2” för att undvika denna notifiering och behålla befintligt innehåll i sidopanelen. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol9/6n/a0mmgvdrvbc9thh/kivikas.com/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5835
The leaders everywhere challenge « Tõive Kivikas

The leaders everywhere challenge

Publicerat: april 3, 2013 | Sparat under: Aktuella frågor,Ledarskap

I The Management Innovation exchange (MIX) den 2 april 2013  diskuterar  Gary Hamel och Polly LaBarre i en mycket intressant artikel THE LEADERS EVERYWHERE CHALLENGE vilka utmaningar som framtidens ledarskap står inför. Artikeln börjar med följande ingress:

Never before has leadership been so critical, and never before has it seemed in such short supply. It takes extraordinary leadership to keep an organization relevant in a world of relentless change. It takes extraordinary leadership to navigate the complexities of global supply chains, industry ecosystems, and labyrinthine regulation. And it takes extraordinary leadership to unleash the human capabilities—initiative, imagination and passion—that fuel success in the “creative economy.”

Kommentera

Skriv en kommentar